module 1

ONTDEK JOUW mOOISTE KLEUREN

module 2

ONTDEK JOUW EIGEN STIJL

module 3

EXPERIMENTEREN & COMBINEREN

module 4

GARDEROBE-MANAGEMENT

STYLINGBOOTCAMP

Ik leer je alles over jouw kleding en garderobe. Ik leer je wél Wat tijdschriften je niet echt vertellen, en wat modeverkopers liever niet willen dat je weet, na de stylingbootcamp maak je geen onbewuste kledingfoutjes meer….

De Stylingbootcamp omvat 4 modules

DE VOLGENDE ONDERWERPEN (+meer!) KOMEN AAN BOD:

ontdek je kleur

Ontdek je stijl

Garderobe management

BONUS

NEEM JE ALLE 3 MODULES TEGELIJK AF? DAN KRIJG JE EEN EXTRA MODULE GRATIS DIE ALLE KENNIS SAMENTREKT

COMBINEREN &CREËREN

Merel Bilderbeek Stylingbootcamp

Wie ben ik...

mérèl Bilderbeek

“Ik ben eigenaresse en docent van de Impact Styling Academy, een opleidingscentrum voor imagostylisten. Ik geef af en toe nog particulier advies aan hoogzakelijke klanten, mijn oude expertise. Maar verder focuste ik mij momenteel op het opleiden, het ontwikkelen van duurzame imagostyling-materialen en mijn duurzame kledinglijn. Totdat ik een mailtje binnenkreeg via de Academy-mail:

“Beste Mérèl, ik zoek al een tijdje hulp met mijn kleding en garderobe, maar ik wil niet gewoon naar een stylist. Ik wil eigenlijk wat anders. Ik wil namelijk weten wat een stylist weet en het ook echt zelf begrijpen. Ik heb dus niet de ambitie om zelf stylist te worden. Ik wil het gewoon voor mezelf weten. Kun je daar wat mee?”

Ik besefte me dat je eigenlijk helemaal niet meer leert om het zélf te doen. En dat precies dit de sleutel is naar een duurzamere wereld. Ik ben de bootcamp gaan ontwikkelen. Alle stijl- en kleurprincipes komen hierin aan bod en je leert ook over garderobemanagement. Maar dan simpel en duidelijk uitgelegd, zodat jij er zélf mee kunt werken. 

Ik leer het jou, jij leert het jouw dochter, en zij leert het weer háár dochter… 

leer de technieken van een stylist, toegepast op jouw eigen garderobe

je leert de technieken van een stylist zélf toepassen

Na de bootcamp ben je niet meer afhankelijk van een ander voor jouw ideale outfit
Hoe begon mijn missie?

met deze vraag

"Mérèl, jij bent toch docent imagostyling? Kun jij mij de dingen leren die een stylist weet? Maar ik heb niet de ambitie om zelf stylist te worden. Ik wil het gewoon voor mezelf begrijpen en zélf kunnen toepassen."

stylingbootcamp

Leer alles over jouw kleding en garderobe Wat tijdschriften je niet echt vertellen, wat verkopers in kledingzaken liever niet willen dat je weet…Leer zélf jouw garderobe te stylen. Jouw eigen uitstraling te creëren en bespaar voor de rest van jouw leven op jouw garderobe. Goed voor jouw portomonnee en voor de wereld.

Begin vandaag en word jouw eigen personal stylist

start vandaag nog

Direct beginnen!