ontdek jouw kleuren…

Je leert in 3 weken Alles over jouw mooiste kleuren

Wat tijdschriften je niet echt vertellen...
wat Ze in de Winkels liever niet willen dat je weet...
Je Leert Het Zélf Zien En Zélf Toepassen, Je bent niet meer afhankelijk van anderen en je zult Nooit Meer Onbewuste 'Kledingfoutjes' Maken..

stylingbootcamp

STYLINGBOOTCAMP

leer de technieken van een stylist, toegepast op jouw eigen garderobe

je leert de technieken van een stylist zélf toepassen

ontdek jouw mooiste kleuren

“Ik wil eigen alles weten wat een stylist weet, maar ik heb niet de ambitie om zelf stylist te worden. Ik wil het voor mezelf weten.”

leer zelf jouw kleuren te ontdekken en te combineren

STYLINGBOOTCAMP

ontdek jouw kleuren

In de module ‘ontdek je kleuren’ ga je aan de slag met het vinden van jouw eigen kleuren. Je leert de kleuren te vinden die je mooi staan en die elke outfit kunnen samentrekken. Daarna ga je verder kijken naar welke kleuren nog meer bij jouw natuurlijke kleuren passen. Vervolgens ga je het geleerde toepassen en met de kleuren combineren. Je leert de altijd-goed-methode van combineren, maar daarnaast leer je ook jouw uitstraling aan te passen aan de gelegenheid. Je leert kleurenpsychologie toepassen op jouw outfit en tot slot leer je nog een inspiratie-methode waarmee je kunt experimenteren met nieuwe kleuren. Je krijgt een prachtig online werkboek waarin je jouw ontdekkingstocht gaat vastleggen: jouw persoonlijke digitale kleurengids.

Extra info

Je leert het zélf te doen. De bootcamp en oefeningen zijn gericht op dat jij zélf leert te combineren en outfits te creëren. 

Langer en meer plezier van jouw garderobe en vanaf nu bewustere en betere aankopen doen. Dat is het doel van de stylingbootcamp

Je leert de belangrijkste basissprincipes die de studenten imagostyling ook leren en gaat ze toepassen op jouw eigen situatie. 

Mérèl is certificeerd imageconsultant sinds 2011. Sinds 2012 is zij docent Imagostyling. In 2020 startte zij haar eigen styling-opleiding: Impact Styling Academy. Je kunt haar ook kennen als expert Werk & Stijl uit de Intermediair en Cosmopolitan. Zij volgt constant renommeerde opleidingen uit binnen- en buitenland op haar vakgebied. Ook ontwikkelt ze haar eigen (duurzame) materialen voor (imago-)stylisten en is daarnaast bezig met haar eigen kledinglijn. 

kleur in jouw kast stylingbootcamp

ontdek jouw kleur

Leer alles over jouw kleurkeuze en kleurgebruik. Wat tijdschriften je niet echt vertellen, wat verkopers in winkels liever niet willen dat je weet, en wat je moeder je nooit leerde, omdat haar moeder het haar ook nooit leerde…Leer zélf jouw eigen uitstraling te creëren en bespaar voor de rest van jouw leven op jouw garderobe. Goed voor jouw portomonnee en voor de wereld.